Raul Ambruș: Ați înțeles dragi liberali de ce au trebuit anulate alegerile la PNL Timișoara?

Raul Ambruș: Ați înțeles dragi liberali de ce au trebuit anulate alegerile la PNL Timișoara?

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Consilierul local Raul Ambruș nu este de acord cu noua alianță PNL – PSD și spune că liberalii au cerșit mila social-democraților pentru a mai salva ce a mai rămas din partid. Mai mult, Ambruș spune că în Timiș s-a întâmplat un lucru grav. Și anume că președintele PNL Timiș, Alin Nica, nu a avut mandat de la BPJ pentru a vota în BPN negocierile cu PSD și alianța guvernamentală, ci doar girul câtorva persoane…

După ce au distrus partidul, au transformat PNL din partidul dominant aflat în fruntea țării într-o jalnică creatură care a cerșit mila PSD pentru a-și salva pielea.

Ați înțeles dragi liberali de ce au trebuit anulate alegerile la PNL Timișoara? Ați înțeles acum scopul pentru care s-au făcut toate abuzurile de la alegerile interne?

Vânzarea PNL către PSD nu se putea face decât cu oameni fără coloană vertebrală în funcții.

Mai mult, actuala putere din interiorul partidului nu suportă nici critica, ei suportă doar yesmanii.

Toate aceste lucruri sunt validate de trădarea votanților PNL fără nici o remușcare și fără ca nimeni din interiorul filialei să lupte împotriva acestei alianțe cu PSD care v-a îngropa acest partid istoric.

Un lucru și mai grav s-a petrecut în Timiș. Președintele PNL, Alin Nica, nu a avut mandat de la BPJ pentru a vota în BPN nici negocierile inițiale cu PSD și nici o asemenea alianță guvernamentală. A avut girul unul grup restrâns de apropiați, care mai nou țin locul unui partid întreg.

Eu, ca și voi, am fost acolo, în stradă, în campaniile electorale din Timișoara și știu că nu am făcut campanie pentru a-i aduce la putere pe cei de la PSD. Nu asta le-am promis timișorenilor atunci când ne-au votat.

Acesta este unul dintre motivele pentru care am fondat Platforma Liberal Conservatoare Timiș care își va respecta cuvântul dat oamenilor pentru că i-am privit în ochi și le-am cerut votul.

Timișoara a votat în mod covârșitor dreapta, iar o alianță stabilă de dreapta până în 2024 este singura soluție firească, iar pe cei care ne împărtășesc viziunea îi așteptăm alături de noi”, a scris pe pagina sa de Facebook, Raul Ambruș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *