Rapel, noi vaccinări, analize gratuite, concerte și expoziții la a doua ediție a Maratonului Vaccinării din Timișoara

Rapel, noi vaccinări, analize gratuite, concerte și expoziții la a doua ediție a Maratonului Vaccinării din Timișoara

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Mii de oameni sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara pentru a participa la cea de-a doua ediție a Maratonului Vaccinării. Prima ediție, desfășurată în urmă cu trei săptămâni, s-a bucurat de un real succes, fiind imunizate peste 6.700 de persoane.

Acum, în perioada 14 – 16 mai, persoanele vaccinate la prima ediție sunt așteptate să se prezinte la rapel. De asemenea, potrivit organizatorilor, se vor realiza noi vaccinări, cu serul Johnson&Johnson, dar și cu Pfizer, dar și analize gratuite pentru depistarea diabetului sau unei afecțiuni a inimii.

Pe lângă aceasta, în colaborare cu Primăria Timișoara, am analizat lista persoanelor nedeplasabile, cazuri sociale din Timișoara care sunt contactate în aceste zile, iar cei care doresc să se vaccineze, vor fi imunizați la domiciliu“, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, medicul Dorel Săndesc, inițiatorul “Maratonului Vaccinării – Pune umărul pentru Timișoara“.

De asemenea, organizatorii au pregătit și un program artistic pentru cele aproximativ 7.000 de persoane așteptate să treacă pragul Centrului Regional de Afaceri din Timișoara în acest sfârșit de săptămână.

Vineri, programul va fi deschis de marele artist Ilie Stepan împreună cu Horea Crișovan. Pe lângă aceste evenimente muzicale, vom face o expoziție de artă, Muzeul Banatului și Muzeul de Artă vor veni cu exponate. În premieră, se va expune colecția de fotografie de artă a domnului Liviu Tulbure, care a plecat dintre noi răpus de această teribilă boală“, a detaliat Dorel Săndesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *