Raoul Gordean, președintele PPUsl Timiș: ”Obligarea timișorenilor să poarte măști este nesustenabilă, fiindcă nu există măști pe piață!”

Raoul Gordean, președintele PPUsl Timiș: ”Obligarea timișorenilor să poarte măști este nesustenabilă, fiindcă nu există măști pe piață!”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Raoul Gordean, președintele PPUsl Timiș, atenționează că măsura impusă de primarul liberal Nicolae Robu coordonatorul Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Timișoara, să purtăm obligatoriu măști, este total nesustenabilă de către cetățenii orașului, fiindcă nu există măști de cumpărat.

Respectiva hotărâre e total nesustenabilă din punct de vedere al accesibilității cetățenilor la respectivelor articole (măști) bine că mănușile au fost eliminate. Să ne gândim că Timișoara are 320.000 de locuitori, de ce stocuri ar fi vorba, având în vedere faptul că sunt articole de unică folosință și, pur și simplu, nu se găsesc sau au prețuri foarte mari, acolo unde mai există, iar cetățenii nu le vor putea achiziționa. Este clar! E o măsură heirup-istă, fără acoperire în real și care nu duce nicidecum la protejarea cetățenilor Timișoarei de COVID19, doar la măsuri punitive, amenzi, și bulversarea cetățenilor municipiului nostru. E o hotărâre la modă…, adică Primăria Timișoara nu e în stare să instaleze material dezinfectant la nivel de fiecare scară de bloc, așa cum a impus ordonanța militară, dar percepe de la cetățeni să procure materiale pe care nu sunt în stare să o facă. Să ne gândim la un pensionar care nu are disponibilitatea să caute în tot orașul, respectivele materiale în intervalul orar în care poate să-și părăsească locuința, să nu mai vorbim de tariful perceput pe respectivele articole, asta în măsura în care le găsește. De fapt, primești amendă dacă te află mult prea departe de locuință! Măsura impusă de primarul liberal, domnul Robu, este un exemplu că multe hotărâri sunt făcute pe genunchi și transmise pe Facebook, tipic…! E clar că decidenții nu se pun în pielea celor care ar trebui să respecte deciziile luate, ale timișorenilor simpli, care vor suporta umili amenzile pe care nu le vor putea plăti, dat fiind că ne aflăm într-o stare de criză economică și foarte mulți dacă au ce să bage în gură”, este de părere Raoul Gordean, președintele PPUsl Timiș.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *