Raoul Gordean, PPU-sl Timiș: ”Blocajul persistă de opt ani în Primăria Timișoara din cauza domnului Robu”

Raoul Gordean, PPU-sl Timiș: ”Blocajul persistă de opt ani în Primăria Timișoara din cauza domnului Robu”

- in Locale, Politica, Stiri
3

Tânărul umanist și cadru universitar, Raoul Gordean, președintele Partidului Puterii Umaniste – Social -Liberal Timiș, face o analiză cât mai obiectivă a situației tensionante existente la nivelul Primăriei Timișoara de opt ani, de când Nicolae Robu se află la conducerea celui mai important oraș din Banat.

Concluzia trasă de Gordean este că de toate aceste tensiuni persistente între Consiliul Local și majoritatea cetățenilor nemulțumiți vinovat nu poate fi decât Nicolae Robu. Grav este că orașul este cel care pierde. De aceea Gordean spune că Robu trebuie să plece de la primărie, mai ales că are probleme și cu justiția.

Eu îl îndemn pe domnul Nicolae Robu să părăsească Primăria Timișoara, fiindcă nu este un om de echipă. El se prezintă ca un edil care nu își poate lăsa orgoliu exagerat la o parte pentru a câștiga Timișoara și cetățenii orașului. Domnul Robu vrea să câștige numai el. Atât! De aceea ne aflăm în situația critică în care suntem acum. Mă gândesc la promisiunile exagerate cu care el a reușit să câștige primăria în urmă cu două legislaturi. El a știut să promită și cam atât. Iată că el a câștigat, mai puțin timișorenii. Atunci domnul Robu a venit pe un val al schimbării și a reușit să câștige primăria și fiindcă domnul Ciuhandu, fostul primar, nu a mai candidat. Repet că, dacă nu ai capacitatea de a lăsa din orgoliu tău pentru a câștiga echipa și cetățenii Timișoarei, treaba nu merge. Blocajul a apărut și continuă să persiste de opt ani în Primăria Timișoara din cauza domnului Robu. Nicolae Robu trebuie să plece de la Primăria Timișoara, fiindcă sunt mult prea multe tensiuni între el opoziție și cea mai mare parte dintre cetățenii nemulțumiți după cum merg treburile în oraș”, este mesajul lui Raoul Gordean.
Gh. M.

3 Comments

  1. Pingback: Raoul Gordean, PPU-sl Timiș: ”Blocajul persistă de opt ani în Primăria Timișoara din cauza domnului Robu”

  2. Pingback: Raoul Gordean, PPU-sl Timiș: ”Blocajul persistă de opt ani în Primăria Timișoara din cauza domnului Robu” - TEN TV

  3. Pingback: Raoul Gordean, PPU-sl Timiș: ”Blocajul persistă de opt ani în Primăria Timișoara din cauza domnului Robu” | Nova FM Online

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *