Raoul Gordean: ”Ne bazăm pe hotărârea timișenilor de a vota Alianța PSD – PPU-SL la alegerile din 27 septembrie”

Raoul Gordean: ”Ne bazăm pe hotărârea timișenilor de a vota Alianța PSD – PPU-SL la alegerile din 27 septembrie”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Interviu cu Raoul Gordean, președintele PPU-SL Timiș, candidat pentru poziția de consilier județean

Domnule Raoul Gordean, de ce ați renunțat să candidați la funcția de primar al Timișoarei, pentru poziția de consilier județean?

Nu e o renunțare, ci o decizie luată în comun cu organizația umanistă județeană, în ideea de-a acoperi cât mai compact și profesionist pozițiile din administrație. Eu cunosc foarte bine județul Timiș, am fost în contact permanent cu filialele noastre, ori de câte câte ori am avut acțiuni cu doamna europarlamentar Maria Grapini, iar, în urma discuțiilor purtate cu domnia sa și cu liderul partidului, Daniel Ionașcu, am ajuns la concluzia că este cea mai potrivită variantă. Timișul îmi este familiar, la fel și problemele timișenilor. Alături de PSD, partenerii noștrii din Alianța PSD, PPU-SL, umaniștii susțin candidatura domnului Călin Dobra, ca președinte al Consiliului Județean Timiș, precum și candidatura doamnei conf. univ. dr. Voichița Lăzureanu, la Primăria Municipiului Timișoara. Sper ca, din poziția de viitor consilier județean, să pot fi de folos zonei mele, cetățenilor care cred în mine.

Care ar fi obiectivele dumneavoastră ca și viitor consilier județean?

Obiectivele se subînțeleg: proiecte sociale, economice, de infrastructură, educaționale și culturale pentru toți timișenii care au nevoie de o comunitate modernă, civilizată, dezvoltată. Sunt destule lucruri de făcut și e nevoie de implicare. Și așa cum am declarat, cum noi suntem un partid umanist, voi lupta din poziția de consilier județean împotriva abuzurilor. Umaniștii sunt personajele principale de care are nevoie, în acest moment, Timișul!

Ce mesaj transmiteți locuitorilor județului Timiș?

Ne bazăm pe hotărârea timișenilor de a vota Alianța PSD – PPU-SL la alegerile din 27 septembrie, asigurându-i că ceea ce ne motivează în această inițiativă este bunăstarea fiecărui concetățean. Ca umanist voi lupta împotriva abuzurilor și voi acționa cu determinare, onoare și curaj pentru apărarea drepturile cetățenilor! Doamne ajută!

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *