Raed Arafat le dă o mână de ajutor studenților timișoreni în activitatea de voluntariat

Raed Arafat le dă o mână de ajutor studenților timișoreni în activitatea de voluntariat

- in Actualitate, Educatie, Locale, Stiri
0

Noi oportunități de voluntariat pentru studenții Universității de Vest din Timișoara. Sâmbătă, 17 februarie, Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, s-a aflat într-o vizită la Timișoara.

Raed Arafat s-a întâlnit cu prefectul de Timiș, Eva Andreas. De asemenea, secretarul de stat a trecut și porțile Universității de Vest din Timișoara, unde a semnat un protocol de colaborare.

Ne bucurăm să anunțăm semnarea unui protocol de colaborare între Universitatea de Vest din Timișoara și Departamentul pentru Situații de Urgență al MAI, azi, la UVT. Acesta are ca scop întărirea legăturilor dintre cele două instituții, dar și instruirea și educarea personalului pentru o mai bună gestionare a situațiilor de urgență. De asemenea, acesta deschide și noi oportunități pentru studenții UVT, cum ar fi posibilitatea stagiilor de voluntariat în structurile subordonate DSU“, arată Universitatea de Vest din Timișoara, pe pagina de Facebook.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *