“Radiat” din ALDE, Titi Stancu pierde functia de vicepresedinte la CJ Timis!

“Radiat” din ALDE, Titi Stancu pierde functia de vicepresedinte la CJ Timis!

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

ALDE Timis si-a dat in cateva zile ambii consilieri județeni afara. Nistor Geana a fost primul exclus, după care, la cateva zile a fost “radiat” din partid și vicepreședintele de la CJ Timiș, Traian Stancu. Pentru ambii s-au găsit deja și înlocuitori.

Titi Stancu a fost radiat din rândul membrilor ALDE ca urmare a neplății cotizației pe o perioadă mai lungă de șase luni. Conform statutului această încălcare face posibilă pierderea calității de membru de drept. Ca urmare își pierde și calitatea consilier județean și functia de vicepreședinte a Consiliului Județean.  ALDE Timiș l-a validat pe Tudorică Valentin ca și propunere de vicepreședinte a Consiliului Județean. Am discutat cu cei de la PSD și UNPR și vor susține propunerea ALDE“, a declarat pentru banatulmeu.ro, președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Valentin Tudorica, cel pe care ALDE il vrea in locul lui Stancu vicepreședinte a fost candidatul partidului la alegeri pentru primăria Jimbolia. Contactat telefonic, Traian “Titi” Stancu a răspuns în stil caracteristic.

Nu știu, n-am primit nici o înștiințare. N-am fost informat nici de București, nici de cei de aici. Cum să dai un vicepreședinte al Consiliului Județean afară fără să știe?! Eu nu știu că sunt dat afară. Cand vorbeam de dictatură politică… Asta este dictatură în politică, te dă afară fără să ști”, ne-a declarat Traian Stancu.

Probabil la viitoarea ședință de plen a CJ Timiș, ALDE va dori sa isi numească viitorii consilieri județeni. Dacă nu se lasa cu surprize…