Rabla pentru periuţe de dinţi 2015 a ajuns în 11 orașe

Rabla pentru periuţe de dinţi 2015 a ajuns în 11 orașe

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

În 2015, caravana Rabla pentru periuţa ta a ajuns în 6 orașe (București, Constanța, Galați, Timișoara și pentru prima dată Bacău și Alba-Iulia) și a schimbat aproape 10.000 de periuțe de dinți uzate cu unele noi și a oferit cupoane de reducere pentru pastă de dinți.

Mesajul acțiunii a fost unul foarte simplu, legat de necesitatea schimbării periuței de dinți o dată la trei luni. Potrivit celor mai recente studii de piață care analizează obiceiurile de igienă orală de pe parcursul întregului an 2014 din perspectiva consumului, un român își schimbă periuța de dinți o dată la 1,5 ani. În trei ani de caravană, programul „Rabla pentru periuța ta” a ajuns în 11 orașe, inclusiv în Timişoara, din toate regiunile țării și a schimbat aproape 30.000 de periuțe de dinţi.

„Cele mai întâlnite probleme la gălățeni sunt cele cauzate de o igienă orală defectuoasă. Un periaj incorect sau chiar insuficient poate duce la probleme gingivale, carii, chiar pierderea dintelui, ca să nu mai vorbim de efectele imediate cum ar fi respirația urât mirositoare. Schimbarea periuței la trei luni de zile ne ajută să prevenim foarte multe probleme pentru că o periuță veche are foarte mulți microbi adunați, iar perii tociți afectează smalțul”, a declarat un medic dentist.

 De asemenea, în cadrul campaniei, românii au la dispoziție peste 1.400 de cabinete stomatologice în toată ţara, care oferă consultaţii sau detartraje gratuite până la finalul anului. Oamenii pot găsi cabinetul stomatologic cel mai apropiat de casele lor, în lista disponibilă pe www.zambesteromania.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *