Puteti calatori cu trenul din Timisoara pana in Vatra Dornei la pret redus, incepand de astazi

Puteti calatori cu trenul din Timisoara pana in Vatra Dornei la pret redus, incepand de astazi

- in Locale, Slider, Social, Stiri, Utile
0

Vești bune pentru locuitorii din vestul țării. CFR Călători informează că românii pot ajunge la munte cu “Trenurile Zăpezii”, care circulă începând de astăzi. Oferta de călătorie “Trenurile Zăpezii 2021” este valabilă până în data de 28 februarie.

Astfel, turiștii și pasionații sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinație/plecare cele mai căutate stațiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei. Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din staţiile: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov, Vatra Dornei Băi hc sau Vatra Dornei.

Se apropie o perioadă mult așteptată de mulți dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur și simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca în alți ani cu oferta „Trenurile Zăpezii” pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe șosele și unde nu trebuie să stai țintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poți pleca cu mai mult de 3-4 tovarăși de drum. Cu CFR Călători poți transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toți prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur și simplu cu laptopul sau cartea ta preferată. Și totul la un preț cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri și mai mari pentru deplasările la sfârșit de săptămână, între stațiuni”, a declarat Dan M. Costescu, directorul general al CFR Călători.

Din Timișoara puteți călători cu Trenurile Zăpezii până în Vatra Dornei Băi, cu garnitura care are capăt de linie până la Iași. Prețul unui bilet pentru un adult este de 76,65 lei, iar pentru un copil – 40,30 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *