PSD Timisoara: Nicolae Robu are atitudine de jupan. Cum l-au sabotat consilierii locali

PSD Timisoara: Nicolae Robu are atitudine de jupan. Cum l-au sabotat consilierii locali

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu a fost sabotat de consilierii locali PSD, care au luat decizia de a nu participa la ședința extraordinară de marți, 19 martie. Prin urmare, trei proiecte aflate pe lista suplimentară a ordinii de zi nu au putut fi supuse votului, fiind retrase de edil, pentru că la plen au participat doar 15 consilieri și era nevoie de 18 voturi.

Pe de altă parte, pesediștii susțin că nu au dorit să participe la plen pentru că vineri, la ora 11.45, a fost convocată o ședință de comisii a consiliului local pentru ora 13.00, necesară pentru a putea justifica o ședință extraordinară astăzi.

Este practic, real imposibil să convoci 27 de consilieri locali cu diverse ocupații în decurs de o oră pentru o ședință de analiză serioasă, convocată abuziv și în neconcordanță cu regulamentul de funcționare“, susțin pesediștii. În aceste condiții, grupul de consilieri PSD ai CL Timișoara au luat decizia ca în semn de protest să nu participe la ședința de marți, 19 martie.

De asemenea, într-un comunicat de presă, consilierii locali PSD spun că primarul Nicolae Robu este primarul “haos” și că lucrează “neorganizat și necoordonat”, dar și că afișează o “atitudine de jupân”. “Prin scandal și ieșiri nervoase, camuflează de fapt modul total neprofesionist, defectuos și haotic în care gestionează activitatea instituției pe care vremelnic o conduce (…și o distruge de fapt!). (…) Solicităm primarului Nicolae Robu să își reprime pornirile impulsive și să se comporte ca un lider responsabil de acțiunile sale. Nu mai faceți de rușine Timișoara, domnule Nicolae Robu!“, scrie în comunicat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *