PSD Timișoara: „Incapabilul Iapă a impus persoane cu carnet de partid PNL în CA al Horticultura”

PSD Timișoara: „Incapabilul Iapă a impus persoane cu carnet de partid PNL în CA al Horticultura”

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Nereguli în timpul ședinței Adunării Generale a Acționarilor a SC Horticultura SA Timișoara, alcătuită din membrii consiliului local al primăriei. Conform ordinii de zi, trebuia ca luni să se aprobe prelungirea mandatelor membrilor consiliului de administrație, pe o perioadă de maxim patru luni, conform legislației speciale.  PSD Timișoara susține, însă, că a intervenit în timpul ședinței Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, care a impus înlocuirea unor membri din consiliul de administrație cu persoane cu carnet de partid PNL.

Din păcate, ședința NU s-a putut desfășura într-un mod civilizat și transparent, deoarece a apărut și un intrus, respectiv consilierul primarului N. Robu, Cătălin Iapă, care a disturbat permanent și intenționat desfășurarea ședinței. Obraznicul consilier al primarului a intervenit fără nici un drept (!!!) în ședință pentru înlocuirea unor membrii în consiliul de administrație al S.C. Horticultura S.A. Timișoara. Pe un ton ridicat și obraznic a pus presiune pe membrii PNL prezenți la ședință și a solicitat înlocuirea unor membri cu persoane necunoscute, persoane pentru care nici măcar nu avea documente de recomandare sau măcar un curriculum vitae al acestora. În mod jignitor, Iapă i-a cerut chiar și directorului S.C. Horticultura S.A. Timișoara, Andrei Drăgilă, (cu ani buni de experiență pe acest post de conducere) să „tacă” (!!!) atunci când acesta a încercat să își susțină un punct de vedere. Acest intrus a pus de fapt în practică instrucțiunile ilegale ale primarului Nicolae Robu transmise prin  „bilețelul roz”. Primarul Nicolae Robu, prin intermediul incapabilului consilier personal Cătălin Iapă, a ales să schimbe cu argumente politice unii membri din consiliul de administrație al societății. Deși membrii actuali au condus societatea cu rezultate economice pozitive timp de 4 ani, iar raportul administratorilor pentru 2017 a fost aprobat acum aproximativ 30 de zile chiar de către consilierii locali care sunt membrii AGA, incapabilul consilier al primarului, a impus adoptarea în ședința AGA înlocuirea unor membri ca fiind eficienți, cu niște iluștrii necunoscuți dar cu carnet de partid PNL”, transmite PSD Timișoara.

Consilierii locali PSD au uat deciazia de a se retrage din sală. „Consilierii locali ai PSD nu doresc să ia parte la ABUZURILE Primăriei Municipiului Timișoara – condusă de primarul Nicolae Robu și politizarea excesivă a societăților coordonate de PMT pe care, „primarul împreună cu echipa”, doresc să o instaureze cu orice preț. Din cauza acestui comportament managerial defectuos, cu politicieni fără pregătire profesională numiți în funcții de conducere, s-a ajuns la această situație critică când societăți ca și COLTERM S.A. sau S.C. STPT S.A. sunt în pragul falimentului. Ca o consecință a acestei politici, populația rămâne fără apă caldă la robinet iar transportul public este dezastruos”, mai transmite PSD Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *