PSD Timis se pregateste de o saptamana de foc

PSD Timis se pregateste de o saptamana de foc

- in Locale, Politica, Stiri
0

Aflându-ne la doar câteva zile distanță de alegerile din filiala județeană a PSD, programate a se desfășura în 1 martie, spațiul public este inundat cu informații contradictorii despre situația din partid. În încercarea de a obține o imagine cât mai clară asupra a ceea ce se întâmplă în cel mai mare partid din Timiș, a afla dacă există sau nu o ruptură, am stat de vorbă cu primarul comunei Giarmata, Virgil Bunescu.

Edilul spune că alegerile sunt obligatorii.

Nu se mai poate sta în situația actuală cu președinte interimar de peste un an de zile în condițiile în care ne așteaptă câteva runde de alegeri extrem de importante. Dacă există colegi care au altă părere să o spună sau să vină să candideze oricine din partid care îndeplinește condițiile statutare”, a declarat Virgil Bunescu.

Primarul consideră că filiala va avea de suferit dacă se creează tensiuni false și piste false.

Conferința extraordinară de alegeri trebuie să se desfășoare la data stabilită în Biroul Permanent și Comitetul Executiv Județean, adică 1 martie. Cred că scopul încercărilor de defăimare nu sunt împotriva lui Călin Dobra ca și candidat, ci au scopul de a destabiliza PSD-ul  în ansamblul său și de a-l face vulnerabil”, a mai ținut să precizeze primarul comunei Giarmata.

Cât privește faptul că de la anumite ședințe au lipsit câțiva primari Bunescu este tranșant.

Nu cred că există primari mai importanți sau mai puțini importanți. Nu sunt de acord cu o asemenea catalogare. De ce dacă sunt nemulțumiți nu au venit în forurile partidului să își exprime aceste nemulțumiri care pot fi și reale. Sunt de părere că avem toți datoria ca întâi să vorbim în fața colegilor, în cadrul partidului”, a conchis primarul comunei Giarmata, Virgil Bunescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *