PSD Timiș rămâne fără președinte până în 2018. Vezi explicația lui Călin Dobra

PSD Timiș rămâne fără președinte până în 2018. Vezi explicația lui Călin Dobra

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

PSD Timiș nu se grăbește să facă alegeri și rămâne cu președinte interimar până în 2018. Acest lucru a fost convenit la sfârșitul lui iulie 2017 când edilii PSD și parlamentarii au stabilit cu secretarul general PSD, Marian Neacșu ca președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra să rămână și președinte interimar al organizației. Conducerea de la București stabilise cu doar câteva zile în urma ca Petru Andea să fie coordonatorul PSD Timiș după “scandalul Sorin Grindeanu”. Acum, Călin Dobra spune că nu este nicio grabă.

“Vom face odată, când va fi momentul, când va hotărî conducerea Biroului Județean. Nu cred că vor fi și nu văd de ce ar trebui să fie anul acesta alegeri. Nu putem să le facem pe repede înainte, e o procedură care trebuie făcută în fiecare organizație locală, trebuie desemnați delegați din fiecare organizație locală. Sunt niște proceduri. Deocamdată nu avem un termen. Vom discuta în cadrul BPJ și când vom lua decizia o să o comunicam”, a declarat Dobra.

Președintele CJ Timiș a zâmbit când a fost întrebat dacă va candida pentru funcția de președinte.

“O să mă gândesc, am timpul necesar. Deocamdată sunt pe poziția de președinte executive. Împreună cu BPJ coordonez activitatea politică a organizației județene, o să vedem la momentul oportun”, a mai spus Călin Dobra.

Ultimii doi președinți ai PSD Timiș: Titu Bojin și Sorin Grindeanu au plecat cu scandal din fruntea organizației.