PSD Timiş l-a pezentat pe Cristian David, candidatul la funcţia de primar al Biledului

PSD Timiş l-a pezentat pe Cristian David, candidatul la funcţia de primar al Biledului

- in Locale, Politica, Stiri
0

PSD Timiş l-a pezentat, la sfârşitul săptămânii, pe Cristian David, un edil al faptelor, pentru funcţia de primar al Biledului, la alegerile din 5 iunie.

La eveniment a fost prezent şi deputatul Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş. El a spus: „Dimineaţa, am avut lansarea candidaţilor PSD la Timişoara, dar am venit alături de Cristi, aici la Biled, să îl susţin, aşa cum voi veni şi după alegerile din 5 iunie, să îl ajut când va avea nevoie, fiindcă eu mă bucur că oameni ca şi Cristi, oameni ai faptelor, se află în echipa PSD Timiş. Am încredere totală în grupul de consilieri şi în Cristi David, actualul şi viitorul primar al Biledului”, a fost mesajul lui Sorin Grindeanu.

Lansarea a avut loc la căminul cultural din Biled, care a fost arhiplin, şi a mai participat Călin Dobra, vicepreşedintele CJT, Cătălin Tiuch, parlamentar şi alţi primari pesed-işti. „Din 2013, împreună cu echipa PSD, am început să derulez şi să implementez mai multe proiecte, care, după cum ştiţi, nu se pot face de pe o zi pe alta, ci în timp. O parte dintre acestea sunt finanţate din fondurile Uniunii Europene, iar altele din banii localităţii. Eu sunt un om al faptelor şi nu vobesc de lucruri pe care nu le-am făcut, ci numai despre cele pe care le-am realizat cu succes, pentru binele şi dezvoltarea comunei. Unul dintre acestea este realizarea şi dezvoltarea reţelei de apă care va ajunge până la ultimul cămin din localitate, de asemenea, am reabilitat drumurile, o parte prin asflatare, altele prin pietruire. De ce prin pietruire? Un km de asfalt costă 4 miliarde de lei vechi, iar cu un miliard şi ceva de lei am reabilitat toată comuna prin pietruire. Urmează şi alte străzi să fie asfaltate. Două dintre obiectivele principale sunt  definitivarea întregii reţele de apă şi asfaltarea drumurilor, pentru ca să avem aici, în Biled, un standard de viaţă mult mai ridicat”, a declarat edilul David.

Gh. M.