PSD Timiș: “Eveniment comunal deschis cu mare fast, evidentă opulență, multă aroganță şi… nerespectarea legii!”

PSD Timiș: “Eveniment comunal deschis cu mare fast, evidentă opulență, multă aroganță şi… nerespectarea legii!”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Evenimentul de duminică, 21 iunie, din comuna Liebling este aspru criticat de către PSD Timiș, acolo unde mingea de fotbal a ajuns în mijlocul terenului de fotbal, nou inaugurat, chiar cu elicopterul. Asta în condițiile în care România este atât în criză economică, dar și în pandemie. De asemenea, social – democrații așteaptă să vadă ce măsuri se vor lua pentru nerespectarea legii. Oamenii prezenți la eveniment, destul de mulți, chemați de liberali, nu au purtat măști, nu au păstrat distanțarea social, adică nu s-a respectat legea.

Politicieni marca PNL, parlamentari, consilieri județeni și locali, în frunte cu primarul comunei Liebling şi primarul municipiului Timișoara, “marele fotbalist” Robu, au deschis arena de 150 de locuri şi 200.000 euro cheltuiți, pentru că dacă erau bani investiți, atunci ar fi fost alocați pe proiecte de real ajutor pentru comunitate.
De la eveniment nu au lipsit opulența şi aroganța cu specific PNL, iar mingea a “aterizat” pe teren cu elicopterul. Probabil PNL Timiș speră, ca peste ani, să se scrie și în cartea de istorie despre această măreață realizare!
Cât despre nerespectarea legii, în plină pandemie, ar fi de apreciat că: în timp ce colegii lor liberali din Guvern nu știu cum și ce să mai facă să închidă, din nou, românii în case și să îi bage în stare de urgență (se știe de ce!) … au înghesuit publicul spectator să îi aplaude, într-un număr mult prea mare, fără măști și fără distanțare socială! Și, da, i-ați pus în pericol!
Să vă spunem ceva ce poate bănuiți deja: românii vor să vadă ce măsuri se vor lua pentru aceste încălcări. Dar oare ce spun guvernanții, colegii voștri de partid, cărora le-ați stricat “jocul”? Ați crezut că ați marcat gol, dar ați riscat ca la vot să realizați că ați înscris autogol…
Cu sau fără ironie, au avut totuși o “scăpare”, la “valoarea” lor: în deschidere ar fi putut cânta o vedetă de talie internațională! Shakira, JLO sau Lady Gaga. Ați ratat! Poate data viitoare…“, transmit reprezentanții PSD Timiș.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *