PSD Timis atac la PNL si USR dupa declaratiile senatorului Florin Câțu

PSD Timis atac la PNL si USR dupa declaratiile senatorului Florin Câțu

- in Locale, Politica, Stiri
0

PSD Timis iese la atac în urma declarațiilor făcute de senatorul liberal Florin Câțu. Social-democrații susțin ca PNL a reușit să jignească peste un milion de români care muncesc zi de zi în această țară și cer de urgenta demisia lui Câțu.

Considerăm că ar trebui ca acesta să demisioneze de urgență din Senatul României, iar liberalii să își ceară scuze public și să-l excludă din partid. Cel pe care îl visau viitor ministru de finanțe, actual senator și ales de oamenii simpli pe care îi privește acum de sus, este un personaj anti-sistem democratic, care nu înțelege rostul pompierilor, medicilor, profesorilor, polițiștilor sau funcționarilor publici într-o țară. Nu admitem ca dreapta politică, PNL și USR, să îi disprețuiască pe angajații la stat, pe motiv că aceștia nu mai vor să îi voteze. La nivel declarativ, USR vrea să umble la proprietățile românilor, iar PNL vrea să le taie salariile și pensiile“, se arată într-un comunicat al PSD Timiș.

PSD Timiș susține că declarațiile recente sunt dovada cea mai clară a faptului că PNL sau USR nu merită să ajungă niciodată la guvernare sau să dea președintele acestei țări și dovedesc faptul că nu reușesc să aibă nicio viziune clară a unui proiect pentru țară.

În calitate de președinte al unei instituții a statului, în care sunt angajate, pe baza unor contracte de muncă, persoane cu experiență și cu o anumită pregătire profesională, sunt revoltat de faptul că un senator PNL își permite să atace declarativ o categorie de oameni ce muncește zilnic pentru statul român. Întrebându-mă ce ar mai putea urma, constat cu foarte mare uimire faptul că, după ce liberalii au fost îndemnați chiar de către liderul lor «să atace fiecare ales PSD cu parul» după ce au propus tăierea salariilor specialiștilor din domeniul IT, iată că acum le-au pus gând rău și funcționarilor publici. Este incredibil unde s-a ajuns și este extrem de gravă mentalitatea care bântuie dreapta românească”, declară președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

PSD crede că în urma măsurilor propuse de PNL și USR românilor li se vor tăia salariile, pensiile, vor fi eliminate voucherele de vacanță, tichetele de masa si subvențiile.