PSD și-a desemnat candidații pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș

PSD și-a desemnat candidații pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

PSD Timiș a decis listele pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Alianța PSD și PNL vor avea liste comune.

S-a cam făcut această compilare, combinare. O să anunțăm împreună cu partenerii noștri de coaliție. Vă spuneam că la Consiliul Județean, (n.r. lista) deschide PSD-ul și avem unul la unul. Alexandru Iovescu va deschide lista și avem până la final unul de la PSD, unul de la PNL, unul de la PSD, unul de la PNL. La Consiliul Local este ponderea 1,5 la 1 pentru PNL. Primele 2 poziții sunt PNL, PSD – următoarele două PNL, PSD, următoarele PNL, PSD, ceva de genul acesta. În primii 15, PSD-ul are 6 și PNL-ul are 9. Targetul este de minim 15 ca și coaliție“, a spus prețedintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

La Consiliul Județean Timiș, PSD deschide lista cu Alexandru Iovescu, urmat de Aura Danielescu, Radu Țoancă, Gabriela Popovici, Alexandru Degeanski, Ioan Szatmari, Cristian Hațegan, Luminița Țundrea, Mihaela Șora și Claudiu Baias. Radu Țoancă și Ioan Szatmari sunt acum consilieri locali.

La Consiliul Local Timișoara, PSD deschide lista cu Sorin Ionescu, urmat de Andra Lăpădatu, Alexandru Szatmari, Roxana Iliescu, Răzvan Barta, Alexandru Mateuți și Geanny Marinică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *