PSD nu va susține un guvern interimar. Moțiunea de cenzură nu se mai depune dacă USR – PLUS vrea să iasă de la guvernare

PSD nu va susține un guvern interimar. Moțiunea de cenzură nu se mai depune dacă USR – PLUS vrea să iasă de la guvernare

- in National, Politica, Stiri
0

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Radu Oprea, a afirmat, luni, că, dacă USR-PLUS îşi doreşte să iasă de la guvernare, moţiunea de cenzură nu îşi mai are sensul, iar PSD nu mai vota un nou Guvern Florin Cîţu şi nu va susţine un guvern minoritar, scrie Știripesurse.ro.

Întrebat luni, într-o conferinţă de presă, când va depune PSD o moţiune de cenzură, Radu Oprea a răspuns: ”Totul este în funcţie de ceea ce hotărăsc astăzi cei de la guvernare, pentru că, dacă USR-PLUS îşi doreşte să iasă de la guvernare, moţiunea de cenzură nu îşi mai are sensul. Cu certitudine PSD nu va vota sub nicio formă un nou Guvern Florin Cîţu şi de asemenea nu vom susţine niciun guvern minoritar”, conform News.ro.

El a mai fost întrebat ce altă formulă guvernamentală ar susţine PSD. “Este o decizie care va fi luată la momentul potrivit în forurile noastre statutare”, a explicat Radu Oprea. Coaliţia de guvernare are, luni, prima şedinţă după demiterea lui Vlad Voiculescu de la MInisterul Sănătăţii.

Sursa: Știripesurse.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *