PSD despre participarea Timisului la Expo Dubai: “O vacanță de toata frumusetea, decontata de catre CJT, desfasurata prin “bunatatea” lui Alin Nica pe foarte multi bani publici”

PSD despre participarea Timisului la Expo Dubai: “O vacanță de toata frumusetea, decontata de catre CJT, desfasurata prin “bunatatea” lui Alin Nica pe foarte multi bani publici”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

“O excursie de plăcere, evident din banii contribuabilului timișean”, spune PSD Timiș că ar face președintele CJT și PNL Timiș, Alin Nica la expoziția mondială de la Dubai. La standul dedicat promovării județul Timiș și a Timișoarei, viitoare capitală europeană a culturii în anul 2023, nu a trecut prea multă lume, nici oficiali, ci doar cei câțiva români prezenți la eveniment. “La expoziția mondială de turism organizată în Dubai, s-a dovedit a fi un fiasco, dar…și o luxoasă vacanță”, mai transmite PSD Timiș.

O vacanță de toată frumusețea, decontată de către Consiliul Județean Timiș, desfășurată prin “bunătatea” domnului președinte Alin Nica, adică pe mulți, foarte mulți bani publici. Și pentru că nu s-a bucurat singur de această vacanță în Dubai, îl invităm pe președintele CJ Timiș, să ne spună, cu ”subiect și predicat”, câți bani a cheltuit și de cine a fost însoțit. Dar cel mai important, să binevoiască domnia sa să explice care a fost rezultatul acestei promovări – cum probabil, numai dânsul putea să o valideze – cu magicieni și maneliști cum nu a mai văzut Dubaiul, cu materiale promoționale de o calitate de “tipar în garaj” și cu o prezentare mediocră și nereprezentativă nouă, bănățenilor. Timișenii au dreptul să cunoască cum s-au cheltuit banii publici alocați pentru această deplasare“, au transmis social democrații din Timiș, printr-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *