PSD despre alegerile pentru Primăria Timișoara: “Ca în orice competiție, când intri în teren, te gândești că trebuie să câștigi”

PSD despre alegerile pentru Primăria Timișoara: “Ca în orice competiție, când intri în teren, te gândești că trebuie să câștigi”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

PSD Timiș speră că va câștiga alegerile locale pentru Primăria Timișoara, iar în acest sens pregătește un candidat care să se poată lupta cu Nicolae Robu.

PSD are oameni foarte bine pregătiți, dar, pe de altă parte, ar trebui să ne gândim care ar trebui să fie profilul celui care trebuie să-l contracandideze pe Nicolae Robu. Pe de o parte, e clar că trebuie să fie un om credibil, trebuie să fie un timișorean, trebuie să fie un om care este în permanență în mijlocul oamenilor și PSD a avut și are în permanență astfel de oameni. La momentul oportun, după dezbaterea internă, sigur că partidul va veni cu una, două, trei variante pe care le va pune pe masă“, a declarat joi, 14 martie, Sorin Ionescu, consilier local PSD.

De asemenea, pesedistul a precizat că este foarte importantă echipa cu care va veni candidatul PSD pentru funcția de primar al Timișoarei, afirmând că Nicolae Robu nu are o astfel de echipă, astfel că e un “haos administrativ”.

De foarte multe ori, haosul acesta administrativ este datorat și faptului că Nicolae Robu nu are o echipă în acest moment cu care să dezvolte orașul. Este foarte important ca acel candidat al PSD să vină și cu o echipă de valoare, de oameni care să poată să asigure dezvoltarea orașului. Ca în orice competiție, când intri în teren, te gândești că trebuie să câștigi, chiar dacă ai fost condus cu 2-0 în deplasare, când joci acasă, vrei să câștigi și toți colegii mei au aceeași mentalitate”, a mai adăugat Sorin Ionescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *