PSD cere conducerii CJ Timiș dezbatere cu comunitatea locală din Giroc, înainte de a modifica, din nou, drumul județean care face legătura cu Timișoara

PSD cere conducerii CJ Timiș dezbatere cu comunitatea locală din Giroc, înainte de a modifica, din nou, drumul județean care face legătura cu Timișoara

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Consiliul Județean Timiș are un nou proiect tehnic pentru modificarea sensurilor giratorii de pe drumul care face legătura între Giroc și Timișoara, deși girațiile au creat numai probleme. Astfel că, marți, consilierii județeni au aprobat un proiect privind trecerea unor terenuri din domeniul public al comunei Giroc, în cel al județului Timiș pentru a putea fi extinse girațiile de pe drumul principal din comună. De săptămâna viitoare vor începe lucrările la două sensuri giratorii, iar până în 1 noiembrie, ar trebui să fie gata.

Alexandru Iovescu, liderul de grup al consilierilor județeni PSD a cerut ca înainte de aprobarea proiectului tehnic al sensurilor giratorii definitive să fie consultată comunitatea locală din Giroc. Însă proiectul încă nu există.

Consultarea cu comunitatea locală din Giroc, înainte de a modifica, din nou, drumul județean care face legătura cu Timișoara! Asta cer conducerii CJ Timiș și Primăriei Giroc, avem nevoie de părerea oamenilor, înainte de a-i pune în fața faptului împlinit. Asta va face Consiliul Județean Timiș, va pune mii de oameni în fața faptului împlinit pentru că, aflăm astăzi, în plenul extraordinar al CJ Timiș, că până la 1 noiembrie vor modifica sensurile giratorii din Giroc, sensuri care au creat probleme uriașe. Cum le vor modifica? Nu știm! Am cerut proiectul tehnic să îl consult și să îl prezint oamenilor, dar nu există deocamdată. Mi s-a comunicat că îl voi primi în momentul în care este finalizat și vor exista toate avizele pentru el. Din păcate, atunci va fi prea târziu să se mai facă intervenții pe el pentru că se vor apuca de execuția lui. Nu este prea târziu pentru consultarea oamenilor, pentru aducerea laolaltă a specialiștilor și a părerilor din comunitate!“, spune Alexandru Iovescu.

Foto: Ziua de Vest

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *