PSD acuză PNL de implicare în mitingul anti-Ponta de la Timișoara. Cum a fost redactată proclamația ce se citește în Piața Victoriei

PSD acuză PNL de implicare în mitingul anti-Ponta de la Timișoara. Cum a fost redactată proclamația ce se citește în Piața Victoriei

- in Locale, Politica
0

Mitingul anti-Ponta ce este programat sâmbătă, de la ora 18 în Piața Victoriei din Timișoara este desființat de conducerea PSD Timiș. Social-democrații acuză organizatorii că au politizat mitingul de la Timișoara. Iar proclamația ce se va citi în Piața Victoriei a fost redactată în… biroul de presă PNL Timiș, spun social-democrații.

“Organizaţia Judeţeană Timiş a Partidului Social Democrat doreşte să aducă la cunoştinţa timişorenilor un aspect extrem de important legat de mitingul care se va organiza sâmbătă în oraşul nostru. Ţinem să precizăm că respectăm pe deplin opţiunile politice ale fiecărui locuitor al Timişoarei, iar dreptul la liberă exprimare este garantat prin Constituţie. Acest drept are o conotaţie şi mai puternică în Timişoara, oraş în care s-a murit pentru libertate.

Nu putem fi de acord, însă, niciodată ca un astfel de gest să fie pătat de un partid politic. În cazul de faţă, Partidul Naţional Liberal, care a reuşit să politizeze acţiunea programată pentru mâine. Potrivit informaţiilor pe care le deţinem atât noi cât şi mass-media, în Piaţa Operei se va citi un text care se doreşte a fi o nouă Proclamaţie de la Timişoara. Până aici, nimic greşit, doar ca informarea publicului larg referitor la această Proclamaţie s-a făcut în mod direct de către Biroul de Presă al PNL Timiş.

Este o dovadă clară a politizării mitingului şi a implicării PNL-ului şi a domnului Nicolae Robu în această acţiune care, din acest moment, nu mai poate purta numele de acţiune civică”, se arată în comunicatul PSD Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *