Protocol de colaborare între SLUPT și sindicaliștii din Čačak

Protocol de colaborare între SLUPT și sindicaliștii din Čačak

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

Sindicaliștii de la Universitatea Politehnica din Timișoara (SLUPT) au parafat un protocol de colaborare cu colegii de la sindicatul Facultății de Științe Tehnice din Čačak (Serbia).

Conducerea Sindicatului Liber din Universitatea Politehnica Timișoara: președintele de onoare și vicepreședinte Alma Mater, Ilare Bordeașu, președintele Corneliu Podoleanu și secretarul general Sebastian Duma au mers la sfârșitul săptămânii trecute în Serbia pentru a bate în cuie protocolul cu sindicaliștii de la Čačak.

Am avut prilejul să participăm la o serie de manifestări tehnice cât și manifestări sportive. Lucru de care am fost foarte încântat, având în vedere că la noi în țară cultivarea acestor activități sportive organizate la sfârșit de săptămână între întreprinderi lipsește cu desăvârșire. Acolo există competiții de: volei, baschet și chiar de… trasul sforii. E o adevărată cultură pentru sport în Serbia”, ne-a spus Corneliu Podoleanu, președintele SLUPT.

Protocolul de colaborare româno-sârb vizează atât linie sindicală cât și organizarea unor manifestări cultural sportive comune, în viitor.