Protest nud la Timișoara. Cine a supărat-o acum pe soprana Diana Pap?

Protest nud la Timișoara. Cine a supărat-o acum pe soprana Diana Pap?

- in Actualitate, Locale, Recomandari
0

Cunoscuta soprană Diana Pap șochează din nou. Sub titulatura de  „artă urbană”, artista de la Timișoara a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie interzisă pudicilor. Complet goală, cu o mască de gaz pe față și un  trandafir în mâna stângă, Diana Pap s-a lăsat pozată în fața fabricii de anvelope Continental din Timișoara.

Artista protestează împotriva fabricii care de ani de zile poluează la greu aerul Timișoarei. În ciuda nenumăratelor reclamații și luări de poziții publice, Continental continuă să își vadă de treabă.

La începutul anului Diana Pap a postat pe pagina sa de FB o fotografie în care apare cu pantalonii în vine pe un WC abandonat pe o stradă din Timișoara. Artista citea liniștită un pliant de Kaufland în timp ce simula că-și face nevoile. La câteva luni a apărut o altă fotografie în care Diana Pap stă de una singură pe un fotoliu în Piața Victoriei din Timișoara. Soprana privește la un televizor stricat, aruncat probabil de un nesimțit în plin centrul orașului. Fotografia a fost realizată în timpul campaniei de curățenie de primăvară organizată de Primăria Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *