Protest împotriva clanurilor de țigani la Timișoara!

Protest împotriva clanurilor de țigani la Timișoara!

- in Actualitate, Slider
0

“Eu nu sunt Cârpaci! Tu eşti Timişorean?” – acesta este numele sub care sunt chemaţi timişorenii la protest. Deocamdată va fi un protest virtual, pe Facebook, împotriva clanurilor de rromi care pun mâna pe imobile ilegal.

Timişoreanul Corneliu Vaida, iniţiatorul protestului, cere răspunsuri publice şi tranşante din partea Primăriei şi Poliţiei faţă de mafia imobiliară din oraşul de pe Bega. Protestul va avea loc virtual în primă fază, iar dacă autorităţiile nu vor răspunde concret, protestul se va muta în stradă.

protest

“Expansiunea imobiliara a clanurilor țigănești, prin metode ilegale, poate fi considerata drept act de <terorism imobiliar>!  Zecile de sesizări la administrația locală și la organele abilitate să aplice legea și să apere cetățeanul onest sunt fără nici un rezultat! Acesta – deocamdată – se dorește un protest virtual în Timișoara virtuală. În cazul în care pana la sfârșitul lunii Ianuarie 2015 nu vom avea poziții tranșante și răspunsuri publice ale Primăriei și Politiei, acest protest se va muta în strada!”, a scris Corneliu Vaida pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *