Protest anemic împotriva clanurilor ţigăneşti din Timişoara: “Cîrpaci, nu uita, Timişoara nu-i a ta” FOTO

Protest anemic împotriva clanurilor ţigăneşti din Timişoara: “Cîrpaci, nu uita, Timişoara nu-i a ta” FOTO

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
protest noua dreapta

O mână de oameni s-au adunat, în această seară, lângă Catedrala Mitropolitană din Timişoara pentru a participa la cel de-al şaptelea marş împotriva mafiei imobiliare din oraş. Dacă în anii precedenţi participau la protest sute de oameni, de data aceasta, numărul lor a fost de ordinul zecilor.

Escortaţi de poliţişti, mascaţi şi jandarmi, cei aproximativ 70 de protestatari, o bună parte membri ai Noua Dreaptă, organizatorii marşului, au pornit de la statuia lui Mihai Eminescu din centrul oraşului pe traseul Bvd. C.D. Loga – Bvd. Revolutiei 1989 – Bvd. 3 august 1919 – Piata Traian.
20150822_193630

Aceştia au strigat lozinci precum “Timişoara noastră nu e şatra voastră”, “Timişoara nu tolerează ţigănia” sau “Cîrpaci, nu uita, Timişoara nu-i a ta”.

“Este al şaptelea an consecutiv în care organizăm acest marş, ]l organizăm pentru că asta nu este Timişoara noastră. Noi vrem o Timişoară curată, liberă, cum a fost în trecut. Aş fi ipocrit să spun că nu am observat o schimbare. De doi ani încoace, autorităţile au început să pună puţin piciorul în prag şi cât de cât a început să se mai aplice legea. Ne dorim o Timişoară curată, în care toţi să respecte legile statului, să ne respectăm reciproc, să ducem o viaţă liniştită, fără paranghelii, manele noaptea la maximum de decibeli, fără bulevarde întregi blocate, nu mai vrem să vedem români tâlhăriţi în mijloacele de transport, pe străzi”, a precizat Cătălin Duţă, liderul Noua Dreaptă Timişoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *