Proprietarii clădirii de pe Romulus nu vor da jos turnuleţele

Proprietarii clădirii de pe Romulus nu vor da jos turnuleţele

- in Administratie, Locale
0

Proprietarii clădirii de pe strada Romulus au răspuns invitaţiei lansate de către primarul Nicolae Robu de a veni la o discuţie în care să se lămurească situaţia turnuleţelor ridicate ilegal. La întâlnire, proprietarii i-au spus edililui şef că nu au nici o intenţie să dea jos turnuleţele.

„A venit la primărie coproprietara clădirii de pe Romulus și în discuţia purtată cu arhitectul-șef, doamna Rădulescu, a spus că nu este dispusă să desfiinţeze turnulețele în mod amiabil pentru că ele există de foarte multă vreme. Şi dacă timp de 25 de ani nimeni nu a fost deranjat de ele, nu înțelege de ce sunt eu deranjat acum și de ce să le desființeze. I s-a spus clar că nu există autorizaţie. Şi-a păstrat poziția și, prin urmare, vom recurge la instanțele de judecată și sperăm ca în cel mai scurt timp să ajungem la o sentință definitivă şi irevocabilă”, a spus primarul Nicolae Robu.

Primarul Nicolae Robu a fost sesizat la finalul lunii trecute că pe clădirea de pe strada Romulus se înaltă turnuleţe. Poliţia Locală a aplicat o amendă proprietarilor clădirii şi s-a dispus sistarea lucrărilor, dar proprietarii nu au fost prea impresionaţi şi au continuat cu lucrările. Proprietarul clădirii, Florin Rădulescu, a susţinut atunci că face lucrări de renovare fără autorizaţie, dar că turnuleţele sunt legale şi au fost ridicate încă din anii ’90.