Proprietarii care au terenuri pe traseul centurii de sud a Timișoarei, chemați la sediul primăriilor pentru a fi expropriați

Proprietarii care au terenuri pe traseul centurii de sud a Timișoarei, chemați la sediul primăriilor pentru a fi expropriați

Anunț important pentru proprietarii care dețin terenuri pe traseul centurii de sud a Timișoarei. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara transmite că a fost stabilit programul de întrunire pentru comisiile de expropriere în scopul finalizării exproprierilor suplimentare pentru cei care dețin proprietăți pe coridorul variantei de ocolire Timișoara Sud.

Astfel, comisiile de expropriere se vor reuni la sediul Primăriei Sânmihaiu Român între 14 și 15 septembrie, la Moșnița Nouă, între 16 și 17 septembrie, la Ghiroda, între 20 și 24 septembrie, la Șag, între 27 septembrie și 01 octombrie, la Timișoara, între 04 și 15 octombrie, iar la Giroc, între 18 și 30 octombrie.

Comisiile vor emite procesele-verbale și hotărârile de stabilire a despăgubirilor pentru fiecare imobile expropriat, documente în baza cărora se vor putea achita sumele consemnate. Proprietarii sunt invitați să participe la aceste ședințe, la Primăriile unităților administrative amintite, având asupra lor actele de proprietate și documentele de identitate. (…) Odată cu ședințele Comisiilor de expropriere amintite anterior, vor fi emise procesele-verbale și hotărârile și pentru imobilele respective, astfel încât să se poată realiza plata pentru toți proprietarii afectați”, a informat DRDP Timișoara.

Detalii suplimentare pot fi obținute la DRDP Timișoara, telefon: 0256.246.627, Serviciul Exproprieri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *