Pronostic halucinant al unui deputat PMP pentru alegerile prezidențiale

Pronostic halucinant al unui deputat PMP pentru alegerile prezidențiale

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Deputatul PMP de Timiș, Cornel Sămărtinean este mai optimist chiar decât șeful său de partid Traian Băsescu în privința șanselor la alegerile prezidențiale ale lui Theodor Paleologu. În timp ce Băsescu crede că Paleologu poate ajunge în turul II al alegerilor prezidențiale alături de Klaus Iohannis, deputatul de Timiș este convins că românii se vor prezenta o singură dată la urne pentru desemnarea noului președinte.

Paleologu va câștiga sigur din primul tur la distanță mare față de toți ceilalți. Este cel mai titrat candidat. Te doare mintea de ce are omul ăsta în CV. Îl cunosc foarte bine, am fost coleg cu el în mandatul trecut, dar vă spun că îți este și frică să vorbești cu el la cât de doxă este de carte. Eu un singur lucru i-am spus. Că îl rog să coboare de la Sorbona în târg, să vorbească pe înțelesul românilor simpli. Acest lucru este un handicap de multe ori. Te recomandă absolut tot, dar trebuie să poți coborî de acolo din ceruri la poporul de rând. Dacă reușește treaba aceasta câștigă din primul tur la distanță mare. Intelectualii din România și oamenii ce își doresc altceva, un om de anvergură culturală și super școlit votează Paleologu. Cred că va câștiga din primul tur cu 65%”, a declarat deputatul PMP de Timiș, Cornel Sămărtinean, pentru www.banatulmeu.ro .

Ideea cu fostul ministru al Culturii candidat la alegerile prezidențiale din partea PMP i-a aparținut lui Traian Băsescu. Majoritatea liderilor de filiale PMP spun acum că fostul președinte al României a avut o idee fantastică.