PROJOB – Stimulare a forţei de muncă în Regiunea de Vest

PROJOB – Stimulare a forţei de muncă în Regiunea de Vest

- in Locale, Social, Stiri
0

Fundația Serviciilor Sociale Bethany Timişoara, în parteneriat cu Universitatea Tibiscus Timișoara și Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Timiş, organizează, marți, 1 septembrie, la ora 14, la Hotel Boavista din Timisoara conferința de încheiere a proiectului PROJOB – Măsuri active de stimulare a forţei de muncă în Regiunea de Vest.

Sub deviza ”O șansă! Un loc de muncă! Oportunități!” proiectul s-a derulat în perioada martie 2014 – septembrie 2015 și a venit în sprijinul  persoanelor în căutarea unui loc de muncă, a persoanelor inactive și a șomerilor din Zona de Vest, din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

Obiectivul general al proiectului a fost dezvoltarea și implementarea unui program integrat de servicii și măsuri active de ocupare, de a atrage și mai ales de a menține, cât mai multe persoane pe piața muncii, cu accent special pe grupurile dezavantajate.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 – „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Intervenție 5.1. – “Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare ”. Valoarea totală a proiectului este de 2.161.100,00 lei, din care valoarea contribuției FSE este de 1.927.268,98 lei, valoarea contribuției de la bugetul național este de 190.609,02 lei, iar contribuția proprie a beneficiarului de grant este de 43.222,00 lei.

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *