Proiectul terenuri pentru tineri în linie dreaptă, la Șag. Se pot depune dosarele

Proiectul terenuri pentru tineri în linie dreaptă, la Șag. Se pot depune dosarele

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primarul comunei Șag, Flavius Roșu a anunțat că proiectul “Terenuri pentru tineri” intră în lunie dreaptă. Astfel că, tinerii interesați pot depune dosarele pentru un loc de casă.

Avand in vedere ca a fost aprobata hotărârea de consiliu local nr 47/13.08.2021 privind aprobarea Regulamentului pentru stabilirea metodologiei cadru de repartizare si atribuire a terenurilor in baza Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personala va informam ca :

-începând cu data de 06.09.2021 pana in data de 08.10.2021 persoanele interesate pot depune in atenția Comisiei Locale de punere in aplicare a legii 15/2003, dosarele privind solicitarea unui teren, la Registratura Primăriei comunei Sag.

– Dosarul va conține in mod obligatoriu documentele stabilite in art.7 aliniat 1 din anexa 1 la HCL Sag nr.47/13.08.2021.
L
– Cei care au depus deja o cerere pentru loc de casa, vor redepune solicitarea conform modelului aprobat prin Regulamentul actual.

– Regulamentul de atribuire cat si documentele necesare pot fi consultate la Avizierul Primăriei cat si pe pagina www.primariasag.ro in secțiunea hotarari 2021”, a anunțat Flavius Roșu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *