Programul Rabla, pentru telefoane mobile, a început la Timişoara

Programul Rabla, pentru telefoane mobile, a început la Timişoara

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Campania de colectare a telefoanelor mobile vechi, degradate moral și fizic se va derula în perioada 16 februarie – 21 mai. Telefoanele mobile fac parte din categoria deșeurilor electrice de mici dimensiuni și trebuie colectate și reciclate corect pentru a proteja mediul înconjurător precum și resursele naturale ale pământului.

Fondurile strânse din reciclarea telefoanelor vor fi folosite pentru campania “Ore de Educație Ecologică în Școlile din Timișoara”, care va începe în septembrie.  Educația ecologică este necesară în școlile din România în general, pentru că îi dotează pe copii cu uneltele de care au nevoie pentru a preveni și rezolva problemele de mediu. Aceste probleme ne afectează direct viața și sănătatea, atâta doar că rezultatele nu sunt imediate, ci apar în timp. Proiectul este realizat cu sprijinul Fundației Telekom România în cadrul campaniei ”Împreună pentru români”.

Ai telefoane mobile vechi, uitate prin sertare? Acum ai şansa să le înlocuieşti cu altele noi. Iată ce trebuie facut! Participă la campania de colectare a telefoanelor mobile vechi, degradate fizic și moral și antrenează-te până în 21 mai, cănd ai ocazia să câștigi un smartphone nou la concursul de aruncat cu telefonul mobil.

Daca nu ești ”sportiv”, donează un telefon vechi și ești înscris la tombola care-ți poate aduce un smartphone nou și multe alte premii.
Cei puternici sunt invitați să doneze 2 telefoane pentru a participa și la concurs! Sunt 3 categorii de participanți: femei, bărbați şi copii sub 14 ani. Fiecare participant are dreptul la 2 aruncări FREESTYLE.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *