Programul Național de Dezvoltare Rurală în atenția agricultorilor timișeni la CCIAT

Programul Național de Dezvoltare Rurală în atenția agricultorilor timișeni la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale organizează marți, 8 mai, de la ora 10:00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ța Victoriei nr.3, et. I, conferinţa cu tema: “Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Noutăți 2018”.

AFIR prezintă Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, cu următoarele măsuri: sM4.1 Investiții în exploatații agricole”; sM4.1a  Investiții în exploatații pomicole”; sM4.2 „Sprijin pentru investiții în procesarea/ marketingul produselor agricole”; sM4.2a „Investiții în procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol”; sM6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”; sM6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”; sM16.1 și 16.1a „Sprijin pentru înființarea și funcționarea grupurilor operaționale (GO), dezvoltarea de proiecte pilot, produse și procese în sectorul agricol și pomicol”; sM16.4 și 16.4 a „Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și vertical între actorii din lanțul de aprovizionare”.

Seminarul se doreşte a fi unul interactiv, astfel încât participanţii să primească răspuns la toate întrebările legate de accesarea fondurilor europene nerambursabile din PNDR 2014-2020.

Conferinţa este susţinută de reprezentanți ai CRFIR 5 Vest: Iulian Bucătaru – Director General Adjunct, Rodica Roicov – Director, Antin Popa – Șef serviciu, Daniela Mitoiu – Expert evaluare.

Participarea este gratuită pe baza invitaţiei, iar termen de înregistrare este 7 mai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *