Programul la Aquatim de Crăciun și Anul Nou

Programul la Aquatim de Crăciun și Anul Nou

- in Locale, Social, Stiri
0

În zilele de vineri, 25 decembrie și 1 ianuarie, casieriile Aquatim și serviciul relații clienți vor fi închise. În 24 și 31 decembrie, programul casieriilor din Timișoara, de pe străzile Enric Baader nr. 11, Oituz nr. 1 și Treboniu Laurian nr. 7A este 8-12, iar programul serviciului relații clienți rămâne neschimbat, 8-15.

Reamintim clienţilor că pot achita factura de apă folosind portalul „Contul meu” de pe www.aquatim.ro, precum și la numeroase puncte de plată din rețelele bancare, de la oficiile poștale și diverși parteneri comerciali (mai multe detalii la: https://www.aquatim.ro/unde-si-cum-puteti-plati-43.html). În contextul actual, recomandăm, pentru siguranța tuturor, plățile online.

Serviciile call center și dispecerat sunt disponibile non-stop, la numărul unic 0356 914, pentru sesizări privind alimentarea cu apă sau canalizarea. Asigurăm, de asemenea, permanența echipelor de intervenții, în funcție de necesitate“, a explicat Loredana Leordean, purtător de cuvânt. CALL-CENTER/DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *