Program intensiv de spălare a rețelei de apă din Sânandrei

Program intensiv de spălare a rețelei de apă din Sânandrei

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim a informat că programul intensiv de spălare a rețelei de apă din Sânandrei continuă săptămâna viitoare, fără întreruperea furnizării apei. Programul se va desfășura de luni până vineri, între orele 9 și 15. Spălarea conductelor se face periodic, ca parte a programului de mentenanță preventivă a rețelelor de apă, desfășurat de Aquatim.

Programul:
Luni, 10 feb. – strada Tineretului (între străzile Sf. Andrei și Sat Nou);
Marți, 11 feb. – strada Bisericii (între străzile Sf. Andrei și Viitorului);
Miercuri, 12 feb. – strada Violetelor (între străzile Sf. Andrei și Izlaz);
Joi, 13 feb. – străzile Bujorilor, Begoniei, Nuferilor, Garofiței, Zambilelor, Crizantemelor;
Vineri, 14 feb. – verificări ale rețelei de distribuție, este posibil ca presiunea la robinete să fie redusă, în toată localitatea.
Presiunea apei în timpul lucrărilor de spălare va fi scăzută pe străzile: Bătrâna, Primăverii, Tineretului, Islaz, Sat Nou, Viitorului, Violetelor, Bisericii, Nuferilor, Bujorilor, Begoniei, Zambilelor și Crizantemelor.

Pe durata spălării și la reluarea alimentării cu apă în regim normal, apa de la robinet va fi tulbure. Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *