Program de spălare a rețelei de apă în Recaș și Liebling. Aquatim montează hidranți în Ghiroda

Program de spălare a rețelei de apă în Recaș și Liebling. Aquatim montează hidranți în Ghiroda

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

În săptămâna 25 -29 mai, Aquatim va desfășura un amplu program de spălare cu apă și aer a rețelei de apă în orașul Recaș. Astfel, luni, 25 mai, marți 26 mai și miercuri 27 mai, între orele 9-14, pe străzile Clopotului, Răsăritului, Coloniei, G. Coșbuc, Lucian Blaga, Viilor, Pădurarului, Bachus, Vinului și Sudului.

Joi, 28 mai, și vineri, 29 mai, între orele 9-14, pe străzile Petalelor, N. Titulescu, Rozelor, Bujorilor, Armoniei, Răchitei și Văii. Pe tronsoanele de conductă pe care este programată spălarea apa va fi tulbure, iar pe celelalte străzi presiunea apei va fi scăzută.În cazul în care lucrările programate într-o zi nu se finalizează, vor continua a doua zi pe aceleași străzi.

Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor. Luni, 25 mai, între orele 9:00 – 12:00, va fi oprită apa în localitatea Giarmata Vii, pe strada Luminiș, pentru montarea unor hidranți. Lucrarea este efectuată de către Primăria Ghiroda. Această lucrare poate afecta distribuția apei potabile și pe străzile Parcului și Înfrățirea.

Tot luni, 25 mai, între orele 12:00 – 17:00, se va opri apa în localitatea Ghiroda, pe străzile Victoria, Câmpiei și Stejarului, tot pentru montarea unor hidranți. Lucrarea poate afecta distribuția apei potabile și pe străzile Sinaia, Semenic, Predeal, Plopilor, Bucegi, Retezat și Lugojului. Luni, 25 mai, între orele 9 – 16, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Liebling. Întreruperea are loc ca urmare a lucrărilor de spălare și igienizare a rețelei de distribuție a apei. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, a informat Aquatim.
Gh. M.