Program de inserţie pe piaţa munii a 5.000 de tineri, la Timișoara

Program de inserţie pe piaţa munii a 5.000 de tineri, la Timișoara

- in Educatie
0

Universitatea de Vest din Timișoara organizează în zilele de 9 și 10 decembrie Conferința de Dezvoltare Durabilă, la care vor participa vorbitori din mediul socio-economic şi academic, precum și 175 studenți din șapte centre universitare.

Conferința se desfășoară în cadrul proiectului coordonat de Universitatea de Vest din Timișoara ”Studenții de azi, profesioniștii de mâine”. Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea inserției pe piața muncii în domenii profesionale relevante specializă­rii studiate și propriului set de competențe, prin dezvoltarea aptitudinilor de muncă a 5.000 de studenți ca urmare a participării la un program integrat de consiliere și orienta­re profesională.

În cadrul evenimentului, vor fi abordate aspecte inovative şi practice ale dezvoltării durabile în mediul cotidian, vor avea loc discuții la masa rotundă, precum și o dezbatere formală, moderate de specialiști în domeniu. Conferința de Dezvoltare Durabilă se desfășoară în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara, Blvd. Vasile Pârvan nr. 4, pe 9 decembrie de la ora 10.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *