Program bogat la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, în timpul Postului Mare al Paștelui

Program bogat la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, în timpul Postului Mare al Paștelui

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Mitropolia Banatului a pregătit în timpul Postului Paștelui 2017, la Catedrala Mitropolitană Timișoara, un program special și bogat în slujbe religioase.

În fiecare luni, va avea loc de la ora 7,00 Utrenia, Ceasurile și Obednița, iar de la ora 17,00 Pavecerniţa Mare şi Canonul Sfântului Andrei Criteanul (Prima parte). În fiecare marţi, va avea loc de la ora 7,00 Utrenia, Ceasurile și Obednița, iar de la ora 17,00 Pavecerniţa Mare şi Canonul Sfântului Andrei Criteanul (A doua parte). În fiecare miercuri, de la ora 7,00, se va ține Utrenia, Ceasurile și Obednița, de la ora 9,30, Liturghia Darurilor mai înainte sfinţite, iar de la ora 17,00 Pavecerniţa Mare şi Canonul Sfântului Andrei Criteanul (A treia parte). În fiecare joi, se organizează de la ora 7,00, Utrenia, Ceasurile și Obednița, de la ora 9,30, Liturghia Darurilor mai înainte sfinţite, iar de la ora 17,00 Pavecerniţa Mare şi Canonul Sfântului Andrei Criteanul (A patra parte). În fiecare vineri, de la  ora 7,00, are loc Utrenia, Ceasurile și Obednița urmate de Sfânta Taină a Maslului, iar de la ora 16,00 Liturghia Darurilor mai înainte sfinţite urmată de Pavecerniţa Mare.

În fiecare sâmbătă, de la ora 7,00, se desfășoară  Utrenia , de la ora 7,30 Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur,  de la ora 9,30 Pomenirea morților, iar de la ora 17,00, Vecernia cu Litie. Duminică (Duminica Ortodoxiei) întâia din Post, va avea loc, de la ora 7,00 Utrenia, de la ora 9,30, Sfânta Liturghie Arhierească, iar de la ora 17,00 Acatistul Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *