Program Aquatim de spălare a rețelei de apă în Recaș

Program Aquatim de spălare a rețelei de apă în Recaș

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim va desfășura un amplu program de spălare cu apă și aer a rețelei de alimentare cu apă în localitatea Recaș, județul Timiș, în săptămâna 18 – 22 mai.

Program:
Luni, 18 mai, și marți, 19 mai, între orele 9-14, Calea Timișoarei.

De miercuri, 20 mai, până vineri, 22 mai, între orele 9-14, pe străzile: Clopotului, Răsăritului, Coloniei, G. Coșbuc, Lucian Blaga, Viilor, Pădurarului, Bachus, Vinului, Viilor și Sudului.

Pe tronsoanele de conductă pe care este programată spălarea precum și pe străzile Nicolae Titulescu, Pieței, George Enescu și Mihai Eminescu apa va fi tulbure, iar pe celelalte străzi presiunea apei va fi scăzută.

Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, anunță Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *