Producătorii locali de alimente din Timiș vor avea piață de desfacere în mediul online

Producătorii locali de alimente din Timiș vor avea piață de desfacere în mediul online

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

În plină criză de coronavirus, Grupul de Acțiune Locală (GAL) Timișul de Centru vrea să pună în legatură comunitatea cu producătorii locali de: legume, fructe, mezeluri, brânzeturi, lactate, miere, etc, deschizând în acest sens Piața Online pe pagina www.timisuldecentru.ro.

Momentan platforma este în dezvoltare, dar am început identificarea producătorilor locali dispuși sa livreze produse în condiții igienico-sanitare la domiciliul clientului. Termenul de operaționalizare fiind de maxim 2 zile“, spun reprezentanții GAL Timișul de Centru.

Prin acestă inițiativă se dorește:
limitarea răspândirii virusului COVID-19 la nivelul județului Timiș;
creșterea numărului produselor alimentare disponibile în posibilele zone afectate din județul Timiș;
creșterea implicării comunității din județului Timiș în a susține economia locală, prin achiziționarea de produse alimentare direct de la micii producătorilor locali ;
dezvoltarea rețelei de actori ai lanțului valoric alimentar și intensificarea cooperării dintre aceștia în următoarea perioadă.

Producătorii locali care doresc să se alăture inițiativei trebuie să trimită pe adresa de mail contact@timisuldecentru.ro următoarele informații :
1⃣Numele si prenumele;
2⃣Localitatea;
3⃣Produsele comercializate;
4⃣ Prețul produselor;
5⃣Condițiile de livrare (comanda minima, locațiile de unde se ridică produsele, dacă se oferă transport la domiciliul clienților și în ce condiții );
6⃣Modalitatea de plată acceptată;
7⃣Date de contact;
8⃣ 2 poze cu produsele comercializate