Producatorii din piata volanta nu trebuie sa mai plateasca taxe majorate. Anuntul primarului Robu

Producatorii din piata volanta nu trebuie sa mai plateasca taxe majorate. Anuntul primarului Robu

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Producătorii de legume și fructe din piața volantă de lângă stadionul “Dan Păltinișanu” nu mai trebuie să plătească o taxă majorată, după ce primarul Nicolae Robu a luat decizia de a interveni. Vă reamintim că Piețe SA a decis să crească taxa lunară de la 200 lei pe tarabă la 300 lei.

Primarul Timișoarei a explicat, pe Facebook, că a fost informat luni, 29 iunie, cu privire la această situație de un grup de producători și imediat a solicitat conducerii Piețe SA să renunțe la decizia de a majora taxa.

Stop intoxicării! Nu primăria a majorat taxa de acces al producătorilor în piața volantă, dimpotrivă, primăria intervine pentru readucerea ei la cuantumul de până acum! Un grup de producători mi-a adus astăzi la cunoștință că SC Piețe SA a decis în Consiliul de Administrație majorarea prețului pe care producătorii au a-l plăti pentru a-și putea vinde marfa în Piața Volantă. Reamintesc că această piață este o realizare a Administrației Robu, ca atâtea alte lucruri bune din orașul nostru și că, firesc, fiind un proiect de mare succes, având o apreciere atât de înaltă din partea timișorenilor, are parte de toată protecția mea. Mă refer atât la protecția față de șmecheri, de falșii-producători, neobosiți în încercările lor de a se strecura unde nu le e locul, cât și la aceea față de politici inadecvate / greșite ale decidenților în ceea ce o privește. Confirmându-se cele susținute de producători, am transmis Consiliului de Administrație al SC Piețe SA solicitarea să anuleze majorarea decisă, reunindu-se, în acest sens, într-o ședință de îndată, iar dacă unii producători au plătit deja tariful majorat, să li se returneze diferența în cauză“, a detaliat primarul Nicolae Robu.

În final, edilul-șef a precizat că speră ca producătorii din piața volantă să le aducă timișorenilor produse de calitate, la prețuri corecte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *