Prodecanul de la universitatea din Reşiţa, care aproape a VIOLAT o studentă sub acoperire, şi-a dat DEMISIA din funcţiile de conducere

Prodecanul de la universitatea din Reşiţa, care aproape a VIOLAT o studentă sub acoperire, şi-a dat DEMISIA din funcţiile de conducere

- in Educatie, Locale, Stiri
0
florin frant

Florin Franţ, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, şi-a dat, astăzi, demisia din funcţiile de conducere pe care le avea în cadrul instituţiei bănăţene.

Profesorul a fost arestat preventiv, săptămâna trecută, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată şi folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual.
Potrivit declaraţiilor studentei sub acoperire infiltrate în universitatea din Reşiţa, Florin Franţ era aproape să o violeze, la un moment dat.

„Franţ Florin a început să mă atingă, să mă sărute pe gât, pe mâini, pe obraz, să mă strângă în braţe şi să-mi pună mâna pe fund, încercând să întreţină relaţii sexuale cu mine. (…) După ce Franţ Florin mi-a spus că va trebui să-l conving să dau examenul mai devreme doar cu el, a încercat să mă sărute de mai multe ori, m-a sărutat forţat pe gură şi chiar m-a trântit în pat punându-se peste mine şi încercând din nou să întreţină forţat relaţii sexuale cu mine. A insistat să mă sărute întrebându-mă ironic dacă ştiu să o fac sau sunt la grădiniţă”, a mai spus studenta DGA, potrivit Express de Banat.

Tot astăzi a demisionat din funcţiile ocupate în cadrul universităţii şi conferenţiarul universitar Irina Oriol. În timpul flagrantului de joi, aceasta a fost găsită cu 300 de lei asupra ei, dar şi un parfum în valoare de 194 de lei, care reprezentau, potrivit anchetatorilor, “bunuri oferite de investigatorul sub acoperire, pretinse anterior de inculpată pentru a-şi trafica influenţa pe lângă un cadru didactic examinator, în vederea promovării unui examen de restanţă”.

Foto: Express de Banat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *