Procentul de promovare a crescut în Timiș, la Bacalaureat, după rezolvarea contestațiilor. Vezi topul final al liceelor din Timișoara

Procentul de promovare a crescut în Timiș, la Bacalaureat, după rezolvarea contestațiilor. Vezi topul final al liceelor din Timișoara

- in Educatie, Locale, Recomandari
0

Absolvenţii de liceu care au susţinut examenul de Bacalaureat în această toamnă şi au depus contestaţii, au aflat rezultatele finale. În urma rezolvării contestaţiilor, procentul de promovare a crescut cu 1,01 la sută în judeţul Timiş.

După reevaluarea lucrărilor, în judeţul Timiş, 13 candidaţi au reuşit să treacă examenul de Bacalaureat. Din cele 343 de contestaţii care au fost depuse, 90 de note au fost modificate după recorectarea lucrărilor şi 253 au rămas nemodificate. Conform reprezentanţiilor Inspectoratului Şcolar Timiş, la 55 de lucrări notele s-au mărit şi la 35 de lucrări notele au fost micşorate.

După recorectarea lucrărilor de la examenul de Bacalaureat sesiunea de toamnă, liceul „Grigore Moisil” din Timișoara este pe primul loc în ceea ce priveşte promovabilitatea, cu 99,70  la sută, urmat de Colegiul „C.D. Loga” cu 98,11 la sută şi Liceul Teoretic „William Shakespeare”, unde promovabilitatea este de 97,18 la sută. Pe ultimul loc se clasează, din nou, Liceul Agricol Orţişoara cu nici un elev promovat.

 

Sursa foto: www.turdalive.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *