Procedura de expropriere a celor care au terenuri pe traseul Centurii Sud a Timisoarei, aproape de finalizare

Procedura de expropriere a celor care au terenuri pe traseul Centurii Sud a Timisoarei, aproape de finalizare

Anunț important făcut de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. Reprezentanții instituției îi informează pe toți cei care dețin proprietăți pe coridorul de expropriere al centurii sud a Timișoarei că s-a stabilit programul pentru întrunirea Comisiilor de expropriere.

Astfel, pentru finalizarea procedurii de expropriere, Comisiile de expropriere numite pe cele șase teritorii administrative din județul Timiș se vor întruni după următorul program:

18-21 august, ora 09:00 – UAT Ghiroda
24-26 august, ora 09:00 – UAT Sânmihaiu Român;
27 august – 02 septembrie, ora 09:00 – UAT Șag;
03-04 septembrie, ora 09:00 – UAT Moșnița Nouă;
07-15 septembrie, ora 09:00 – UAT Giroc;
16-25 septembrie, ora 09:00 – UAT Timișoara.

Comisiile vor emite procesele-verbale și hotărârile de stabilire a despăgubirilor pentru fiecare imobil expropriat, documente în baza cărora se vor putea achita sumele consemnate. Proprietarii sunt invitați să participe la aceste ședințe, la Primăriile unităților administrative amintite, având asupra lor actele de proprietate și documentele de identitate“, au informat reprezentanții instituției.

Detalii suplimentare pot fi obținute la DRDP Timișoara, telefon: 0256.246.627.

Centura de Sud a Timișoarei va avea o lungime de 26 de kilometri, iar lucrările începute în această primăvară sunt realizate de către firma Tirrena Scavi. Valoarea contractului se ridică la aproximativ 58 de milioane de euro, la care se adaugă TVA, iar lucrările trebuie finalizate în doi ani.