Probleme politice mari, la Deta! De ce este nemulțumită opoziția?

Probleme politice mari, la Deta! De ce este nemulțumită opoziția?

- in Locale, Politica, Stiri
0

Probleme politice mari, la nivelul Primăriei Deta. Orașul a rămas fără primarul liberal care a fost destituit din funcție, dar și fără viceprimar, care și-a dat demisia. Astăzi a fost convocată ședința consiliului local pentru a fi ales viceprimarul.

Opoziția este nemulțumită!

La putere în Deta sunt două partide PNL cu opt consilieri, și UDMR, un consilier. În opoziție, sunt șase consilieri de la PSD, Pro România, PPU-sl, USR, PER.

Viceprimarul, Traian Pluștea, care ținea locului primarului care era destituit, și-a dat demisie. Prin urmare, joi, la ora 15.00, pe repede înainte, va fi convocată o ședință a consiliului local în scopul alegerii noului viceprimar. Noi, opoziția, știm unele dedesubturi, dar nu cunoaștem exact de ce viceprimarul și-a dat demisia și dorim să ni se explice clar care este adevărul și să fie informată și opinia publică din județ și cetățenii din Deta despre situația exactă. De fapt, tot fostul primar conduce destinele primăriei, deși este destituit, fiindcă îl vedem zilnic în instituție, iar fostul viceprimar a fost numit de fostul primar. Acum au făcut repede ședința de consiliu local pentru ca opoziția să nu se organizeze și să își pună un contracandidat!”, spune consilier local PPU-sl Deta, Zoran Vertopan

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *