Probleme cu apa în Ghilad marți, iar miercuri pe mai multe străzi și la firme din Timișoara

Probleme cu apa în Ghilad marți, iar miercuri pe mai multe străzi și la firme din Timișoara

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță că, marți, 8 august, între orele 9-15, se va opri furnizarea apei în Ghilad pentru spălarea rețelei de distribuție. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

De asemenea, miercuri, 9 august, între orele 8-16, se va executa o conectare de conducte la intersecția Bulevardului General Ion Dragalina cu Bulevardul Republicii. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Republicii (între General Ion Dragalina și Doctor Iosif Nemoianu), Bulevardul General Ion Dragalina, Andrei Mureșanu, Anton Seiller, Jiul, precum și la Gara de Nord, OMV, MOL, Nokia, Regionala CFR, Camera de Conturi Timiș, Direcția Generală de Asistență  Socială și Protecția Copilului Timiș, ZF Group, Vela Dental, Azi Bistro și Bega Electromotor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, spun reprezentanții Aquatim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *