Pro Romania invită PSD sa il sustina pe Marius Craina la Primaria Timisoara

Pro Romania invită PSD sa il sustina pe Marius Craina la Primaria Timisoara

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Nu va fi nicio alianță între Pro România și PSD pentru președinția Consiliului Județean Timiș. Partidul lui Victor Ponta din Timiș merge pe mâna lui Adi Pau la CJT. Dar dacă PSD vrea poate să-l susțină pe Marius Craina pentru fotoliul de primar al Timișoarei.

Pro România Timiș merge mai departe cu candidații săi pentru alegerile locale din această toamnă. Prof. univ. dr. Marius Craina candidat la Primăria Timișoara, și Adrian Pau, la Consiliul Județean Timiș.

Pro România face precizarea că nu intenționează să facă nici un fel de alianță sau înțelegere preelectorală cu PSD, în vederea susținerii candidatului acestui partid pentru președinția Consiliului Județean Timiș. Pentru a oferi o șansă revenirii normalității în administrația publică timișoreană însă, reprezentanții PSD pot să îl susțină pe Marius Craina, atât timp cât nu au fost capabili să producă un candidat propriu. Pro România merge mai departe cu candidații deja anunțați – Pau și Craina, împreună cu echipele lor de consilieri. Aceste echipe constituie cele mai bune alternative la administrația actuală, fiind capabile să realizeze revigorarea județului Timiș și redresarea orașului Timișoara. Orice alianță în vederea susținerii unui alt candidat ar reprezenta un compromis pe care Pro România Timiș nu dorește să-l asume, atâta timp cât avem convingerea că nu ar fi în interesul cetățenilor Timișoarei și ai județului Timiș“, transmite Pro România Timiș.

Până acum, PSD Timiș nu și-a anunțat candidatul sau dacă susține vreun candidat pentru Primăria Timișoara. În primăvară au anunțat că îl vor susține pe fostul viceprimar Adrian Orza. În ultima perioada au apărut zvonurile că vor avea candidat propriu la Primăria Timișoara, dar și că îl vor susține pe candidatul Pro România Timiș, Marius Craina.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *