Pro România face aproape 10% la alegeri, PMP nu intră în Parlament. Vezi cum stau celelalte partide

Pro România face aproape 10% la alegeri, PMP nu intră în Parlament. Vezi cum stau celelalte partide

- in Actualitate, National, Politica, Stiri
1

PNL ar câștiga alegerile parlamentare duminica viitoare conform unui sondaj CATI. PNL este urmat de PSD care este încă în fața USR-PLUS. Cel mai bine în opțiunile românilor a intrat Pro România, care se apropie de 10%.

Interviurile telefonice au fost realizate în perioada 20-25 noiembrie, care ne arată că doar cinci formațiuni vor intra în următorul Parlament.  PNL ar face 31,3%, PSD – 22%,  USR-PLUS – 17%, Pro România – 9,3%, iar UDMR – 5,4%. PMP nu ar trece pragul electoral, având doar 4,8%.

La notorietate, cel mai bine stă președintele Klaus Iohannis cu 99,3%, urmat de Victor Ponta cu 99%. Următorul este Ludovic Orban cu 97,9%, Marcel Ciolacu cu 83,4% și Dan Barna – 83,1%.

Interesantă este că opțiunea românilor la care ar fi cel mai bun premier după alegerile parlamentare. Pe primul loc în preferințele românilor este Victor Ponta cu 27,4%, urmat de Ludovic Orban – 14,1%, Dacian Cioloș – 14%, Traian Băsescu – 11,6% și Marcel Ciolacu -11%.

1.100 de persoane au fost intervievate, iar marja de eroare este + / – 2,53%.

1 Comment

  1. Interesant este si ca nu scrieti un cuvintel ca e un sondaj comandat de Ponta. Si ca sondajele astea prin telefon au marja de eroare mult mai mare, in realitate. Ar mai fi multe de spus, dar tineti-o tot asa, e aproape jurnalism.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *