Pro România anunță candidatul la Primăria Timișoara în 15 februarie, în prezența lui Ponta

Pro România anunță candidatul la Primăria Timișoara în 15 februarie, în prezența lui Ponta

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Pro România Timiș mai așteaptă în ceea ce privește anunțarea candidatului care va intra în lupta cu Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara. Victor Ponta, președintele partidului, a anunțat, astăzi, numele candidaților care vor încerca să ajungă primari în 18 localități din județul Timiș. Este vorba despre: Nicolae Birău – Variaș; Manuel Farca – Sânnicolau Mare; Radu Jude – Remetea Mare; Alin Păun – Fârdea; Ionuț Voin – Sânmihaiu Român; Iosif Marcuș – Lenauheim; Luca Trifoi – Sânpetru Mare, Florin Staicu – Saravale; Silvia Fechete – Otelec; Gheorghe Dănilă – Bara; Adrian Barna – Jebel; Nina Cristache – Voiteg; Otilia Turcan – Săcălaz; Mirela Onețiu – Sânandrei; Adrian Sperneac – Dumbrăvița, Vali Baran – Belinț; Simona Magdin – Secaș; Marius Coman – Checea.

Pentru cele mai importante funcții, precum Primăria Timișoara, Primăria Lugoj și Consiliul Județean Timiș, Victor Ponta a dat asigurări că va reveni în 15 februarie în capitala Banatului, pentru a anunța persoanele desemnate.

Din punctul de vedere al Pro România, a început practic campania pentru alegerile locale, chiar dacă încă nu știm cum vor fi alegerile, într-un tur, în două, în șapte, în nouă, nu știm cum se alege președintele de consiliu județean. Fiind un partid mic, trebuie să fim mai rapizi și mai dinamici decât cei mari. Evident că cel mai important lucru, iar în data de 15 februarie voi fi aici pentru a anunța candidații Pro România la municipiul Timișoara, la Lugoj și pentru consiliul județean”, a declarat Victor Ponta.

Deputatul Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș, a afirmat că partidul va avea proprii candidați la alegerile locale din acest an.

În ceea ce privește alegerile locale pentru Timiș și Timișoara, Pro România nu va lua ca remorcă PSD-ul. PSD-ul trebuie să-și facă reparații ca să se pună pe linie, să-și facă reparația capitală și după aceea vom discuta. Pro România este un partid de sine stătător, vom avea candidații noștri și vom candida la alegerile locale susținându-i pe candidații Pro România“, a explicat Adrian Pau.