Prin Lugoj la pacalit banatence lacome!

Prin Lugoj la pacalit banatence lacome!

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii din Lugoj, au prins în flagrant o femeie care înșela oamenii cu bijuterii de aur false. Metoda era simpla. Femeia oferea si de doua ori mai multe bijuterii din pleu pe unele mai putine, dar din aur adevărat. Rapid si-a gasit cateva cliente care credeau că le-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Femeia de 43 de ani, din județul Dâmbovița, i-ar fi schimbat unei femei de 63 de ani din Lugoj bijuteriile din aur (un lanț și 3 inele) cu alte obiecte din metal galben fără valoare (un lanț și 3 inele mai mari) cauzând un prejudiciu în valoare de 6.500 de lei, încercând să aplice aceeași modalitate de înșelăciune și cu o femeie în vârstă de 51 de ani.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de înșelăciune și înșelăciune, aceasta fiind reținută pentru 24 de ore și introdusă în Arestul IPJ Timiș. La data de 24 august, Judecătoria Lugoj a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bănuitei. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celei în cauză.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *